Deze pagina is voor het laatst aangepast 
op 30/04/2018.


Voedingscoach Brenda
Brenda Waldekker
+31 (0)6 40 99 94 10
info@voedingscoachbrenda.nl
KvK 61079472

Voedingscoach Brenda is zich ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij nemen dit vertrouwen serieus en stellen alles in werking dit vertrouwen niet te schaden.
We zien het als onze verantwoordelijkheid om er alles aan te doen je privacy te beschermen.

Op deze pagina kun je lezen welke gegevens er worden verzameld als je van onze website en diensten gebruik maakt en waarom het verzamelen van deze gegevens nodig is om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Voedingscoach Brenda.

Voedingscoach Brenda is niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Voedingscoach Brenda respecteert de privacy van alle gebruikers van haar diensten en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van de verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Voedingscoach Brenda of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten (bijvoorbeeld via Whatsapp of Skype) naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen we je naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Voedingscoach Brenda of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
De website voedingscoachbrenda.nl maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op je computer worden geplaatst) o.a. om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Voedingscoach Brenda of die van een derde partij. Cookies kunnen van functionele, analytische of advertising aard zijn:

  • Functionele cookies zorgen ervoor dat de site goed werkt, bijvoorbeeld voor de zoekfunctie of de nieuwsbrief;
  • Analytische cookies verzamelen informatie over hoe de website gebruikt wordt, zodat het mogelijk wordt verbeteringen aan te brengen op de website en het aanbod van Voedingscoach Brenda. Analytische cookies maken zo een minimale inbreuk op de privacy.
  • Advertising cookies houden bij hoe vaak promotionele content is bekeken en voorkomen dat je te vaak dezelfde advertentie ziet. Voedingscoach Brenda is niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders en derde partijen, of hoe zij hun cookies gebruiken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen of de gegevens noodzakelijk zijn voor het correct leveren van door de cliënt gekochte diensten.

Cliënten
Persoonsgegevens van cliënten, zoals contactgegevens, worden opgeslagen met het doel communicatie tussen voedingscoach en cliënt zo eenvoudig mogelijk te maken. Met toestemming van de cliënt worden deze gegevens gebruikt om informatie betreffende het traject uit te wisselen, progressie te controleren en facturen te kunnen sturen.

Verder wordt persoonlijke, inhoudelijke informatie van cliënten verzameld, die nodig is om hen te begeleiden naar een gezonder leven. Hierbij valt te denken aan informatie over lichamelijke en geestelijke gezondheid, gewicht, lichamelijke activiteit, eetgewoonten en overige persoonlijke informatie die de cliënt bespreekt met zijn/haar coach tijdens het traject.

Voedingscoach Brenda verzamelt ook gegevens in de vorm van rapporten over cliënten waarin gezondheidsinformatie wordt geanalyseerd en de voortgang van de cliënt worden gedocumenteerd. De verzamelde gegevens zijn te allen tijde door de cliënt in te zien.

Kinderen onder 16 jaar
Voor cliënten onder de 16 jaar en gezinnen met kinderen onder de 16 jaar die gebruik maken van één van de begeleidingstrajecten en de eventuele daarbij behorende toepassingen, geldt tevens: dat voor het verwerken van hun gegevens uitdrukkelijk en schriftelijk toestemming moet worden gegeven door ouder(s) of voogd(en).

Potentiële cliënten
Potentiële cliënten hebben de mogelijkheid een gratis consult aan te vragen of via e-mail of formulier contact te zoeken. De e-mailadressen en/of telefoon/Skypegegevens van deze mensen, alsmede hun hulpvraag, kunnen voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt.

Tevens kunnen deze gegevens worden gebruikt voor toekomstige aanbiedingen of acties, indien daarvoor door de potentiële cliënt uitdrukkelijk toestemming is gegeven. Op elk moment kan worden aangeven dat men deze berichten niet meer wenst te ontvangen. Deze verzoeken zullen uiteraard gehonoreerd worden.

De geregistreerde gegevens van potentiële cliënten zullen niet met derden gedeeld worden en niet anders gebruikt worden dan voor de doeleinden die hierboven beschreven zijn.

Derden

Voedingscoach Brenda zal deze informatie nooit delen met derden, tenzij Voedingscoach Brenda beroepsmatig verplicht is de informatie te delen met andere zorgverleners en/of verzekeraars en de cliënt hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft gegeven, of tenzij het delen van de informatie valt onder de een van de grondslagen zoals opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De persoonsgegevens worden niet doorgegeven buiten de EU of aan internationale organisaties.
In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle cliënten, potentiële cliënten en bezoekers van de website de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Tevens is het te allen tijde mogelijk verstrekte toestemming voor een bepaalde bewerking weer in te trekken. In bepaalde gevallen kunnen gegevens alleen geanonimiseerd worden vanwege de waarde voor statistische en/of wetenschappelijke doeleinden. Hiervan wordt de cliënt op de hoogte gebracht.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens wilt inzien, aanpassen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen via één van onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Bewaartermijn gegevens

Voedingscoach Brenda bewaart fiscale gegevens, in overeenstemming met de fiscale bewaarplicht, ten minste 7 jaar.

Andere persoonsgegevens zullen minimaal 5 jaar bewaard worden en daarna eventueel worden gearchiveerd voor statistische en/of wetenschappelijke doeleinden, al dan niet geanonimiseerd indien gewenst.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site en het aanbod van diensten, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Klachten

Heb je een klacht naar aanleiding van onze verwerking van je gegevens? Dan kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact opnemen via:

Voedingscoach Brenda
+31 (0)6 40 99 94 10
info@voedingscoachbrenda.nl
of via het contactformulier.