Is je lichaam klaar voor de zomer?

Het is de tijd van het jaar dat (meestal vrouwen, maar ook steeds meer mannen) ons wordt verteld dat we ons zorgen moeten maken of we 'klaar' voor het strand zijn. Blijkbaar betekent dat dat ons lichaam afgetraind en slank hoort te zijn om 'strandwaardig' te zijn.

Er wordt ons in allerlei media en door zogenaamde 'afslankgoeroes' verteld, dat we dit lichaam kunnen krijgen als we een hongerdieet van twee weken volgen. Vervolgens voelens we ons ellendig en onzeker als het niet lukt, of als de kilo's er aan het eind van de zomer weer 2 keer zo hard aankomen.

Klaar voor het strand
Klaar voor het strand

Voedingsmiddelen die je zullen bevredigen en voeden

Zou het niet fijn zijn als je een gezond lichaam zou hebben, er goed uit zou zien en niet zo chagrijnig zou hoeven om het te bereiken? Je lichaam vormgeven door extreme fitness kost veel tijd en toewijding en het is niet voor iedereen. Je goed voelen en het juiste gewicht voor je lichaam krijgen en behouden, vergt de juiste houding ten opzichte van eten en kennis over welke voedingsmiddelen je honger zullen stillen en je lichaam zullen voeden.

Je lichaam verdient beter!

Afvallen om in een bikini te passen die je ooit 2 maten te klein hebt gekocht om je te 'motiveren', zal je niet gelukkig maken. Het eten van alle mooie groenten en fruit die de wereld je onbeperkt te bieden heeft, zal dat wel. In ieder geval een stuk gelukkiger dan gevaarlijke hongerdieten volgen. Een slanker, gezonder lichaam zal volgen als je je lichaam goed behandeld. Je verdient een gezond lichaam. Niet slechts gedurende de zomermaanden, maar een lang en gezond leven lang.

Klaar voor het strand

Wat is belangrijker?

Wil je wat hulp om de voeding te krijgen die je nodig hebt en om gewicht te verliezen op een manier die op lange termijn duurzaam is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *