Voedingscoach met een persoonlijke benadering

Professionele begeleiding

Begeleiding door mij betekent dat je niet alles zelf hoeft uit te vinden.

Ik help je om permanente en gezonde veranderingen in je leven aan te brengen, en ik bezit de professionele kennis en ervaring om je veilig en effectief te begeleiden.

Vegan Voedingscoach
Motivatie

Geen magische formule voor gewichtsverlies

Ik geloof dat elk mens anders is en andere behoeften heeft. Mijn benadering van gezondheidscoaching weerspiegelt dit idee.

Ik bied geen snelle oplossingen, superfood-diëten, supplementen of wondermiddelen. Er is geen magische formule voor gewichtsverlies.

Wat ik bied, is iets dat veel waardevoller en duurzamer is: kennis van wat een gezonde levensstijl is en manieren om blijvende veranderingen in je gedrag aan te brengen. Zo bereik je een gezond gewicht dat bij JOUW lichaam past. Ik houd altijd rekening met je culturele achtergrond en voorkeuren, zodat deze veranderingen passen bij het type persoon dat je bent.
Dit proces zal je kennis, zelfvertrouwen en eigenliefde brengen.

Motivatie

Om de beste resultaten te bereiken, verwacht ik dat je bereidt bent om belangrijke veranderingen in je leven aan te brengen. Ik verwacht je volledige inzet. Ik help je als coach de antwoorden te vinden en lever de nodige motivatie om je traject te volbrengen. Ik geloof dat iedereen gezonder kan leven en positieve veranderingen aan kan brengen in zijn/haar leven. Zelfs al heb je elk dieet op aarde geprobeerd en ben je na talloze keren afvallen weer aangekomen, dan kan ook jij leren hoe je blijvende gezonde beslissingen kunt nemen met de hulp van een professionele gezondheidscoach.

Support
Online het comfort van thuis

Online Coaching

Mijn praktijk is een online praktijk. Ik gebruik de telefoon, Skype* (met of zonder video), e-mail en digitaal materiaal om je te begeleiden wanneer het jou uitkomt.
Online coaching geeft je het voordeel dat je contact met me kunt opnemen, ongeacht waar ik ook ben, niet hoeft te wachten op een fysieke afspraak en met me kan praten vanuit het comfort van je eigen huis.

Vindt je het moeilijk het programma te kiezen dat het meest geschikt voor jou is of wil je me eerst ontmoeten om te zien of we een goede match zijn? Maak vandaag nog een afspraak of mail me je vragen. Geen verplichtingen!

Ik kan je helpen met

Gewichtsverlies & gewichtstoename
Ik kan iedereen met licht tot ernstig overgewicht (BMI 25-30) of ondergewicht (BMI<18) helpen een gezond gewicht dat past bij een gezonde levensstijl te bereiken. Ik werk niet met diëten, pillen of magische drankjes.

Mijn methoden zijn bedoeld om blijvende gedragsverandering te bereiken. Ik ben er voor je als coach en mentor, om ervoor te zorgen dat je het programma met vertrouwen doorloopt en dat je gezonde eet- en levensstijlgewoonten aanleert, waar je een leven lang plezier van zult hebben. Als je worstelt met obesitas (BMI >30), kan ik je waarschijnlijk helpen terwijl je onder medisch toezicht van een huisarts of een gekwalificeerde arts blijft.
.

Veganisme/ Overschakelen naar plantaardige voeding
Ben je een (beginnend) Veganist of bent je geïnteresseerd in het starten van een plantaardig dieet, maar weet je niet hoe?

Heb je vragen als:
* Hoe krijg ik voldoende calorieën en voedingsstoffen binnen bij een volledig plantaardig dieet?
* Krijg ik wel voldoende proteïne (eiwitten) binnen?
* Hoe pas ik mijn maaltijden aan en hoe maak ik ze interessant en lekker?

Ik kan je helpen over te schakelen naar een plantaardige levensstijl en/of je de tools aanreiken om dit op een gezonde en verantwoorde manier te doen.

Emotioneel eten
Eten heeft niet alleen te maken met het voeden van het lichaam, maar heeft ook veel psychologische en sociale implicaties. Voor sommigen wordt eten een manier om emoties te onderdrukken en om te gaan met stress. Dit kan leiden tot een groot aantal gezondheidsproblemen die de emotionele problemen verergeren.
Ik kan je helpen doorgronden waarom je eet en je helpen andere manieren te vinden om stress te verlichten en om te gaan met emotionele problemen die geen verband houden met voedsel of verslaving.

Kind- & gezinscoaching
Wanneer een kind te maken krijgt met gewichtgerelateerde gezondheidskwesties, is het erg belangrijk dat het hele gezin samenwerkt om het kind weer gezond te maken. Omdat ik geloof dat een kind nooit alleen verantwoordelijk is voor zijn of haar gewicht of gezondheidskwesties, coach ik kinderen liever niet individueel.

We bereiken de beste resultaten als het hele gezin samenwerkt om nieuwe vaardigheden te leren en gezamelijk hun eet- en bewegingsgewoonten te verbeteren.

Voedinsstoffen voor optimale gezondheid
Wil je weten of je gezonde eetgewoonten hebt en de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnenkrijgt? Ben je bang dat je misschien niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een optimale gezondheid? Ben je net begonnen met een plantaardig dieet en weet je niet zeker of je het 'goed' doet? Je leert meer over voeding en krijgt inzicht in hoe je je voedingspatroon kunt verbeteren.

Eenvoudige & leuke manieren om te koken
Ik geloof dat iedereen kan leren genieten van het bereiden van gezonde en voedzame maaltijden voor jezelf en je gezin. Ik laat je zien hoe je kunt koken zonder het gevoel te hebben dat het een enorm karwei is.
Ik heb leuke recepten en ideeën getest om gezonde maaltijden te maken voor elke gelegenheid, die gemakkelijk zijn na te maken en aan je behoeften zijn aan te passen.

Kies het coachingprogramma dat bij je past

Je hoeft niet meteen een programma te kiezen.
Je kunt je keuze ook maken tijdens de intake of een gratis afspraak maken om te ontdekken wat het beste voor jou is.

Eenmalig consult
€ 49

30 minuten consultatie (of max. 5 vragen beantwoord via e-mail)

Gezondheids- en voedingsadvies tijdens het consult

De Gezondheidscheck
Voedingsstoffen voor optimale gezondheid
€ 110

Uitgebreide persoonlijke gezondheidscheck

PDF-rapport met mijn bevindingen en aanbevelingen

15 minuten consult

De gezonde Veganist
Plantaardig eten voor iedereen
€ 149

30 minuten intake interview

Uitgebreide persoonlijke gezondheidscheck

Toegang tot informatie over Veganisme en gezond plantaardig leven

Tips voor plantaardige alternatieven van je favoriete voedingsmiddelen en Veganistische producten

Simpele recepten

De mogelijkheid eenmalig vragen te stellen via e-mail

Het 'Geen Dieet' plan
Permanent en verantwoord gewichtsverlies
€ 315
vanaf

60 minuten intake interview

Uitgebreide persoonlijke gezondheidscheck

Persoonlijk plan: PDF met gezondheids- en voedingsadviezen

3 x 30 minuten coachingssessies

Toegang tot informatie over voeding

Persoonlijk maaltijdplan voor één week

Simpele recepten

Familiecoaching
Samen leren gezondere keuzes te maken
€ 455
vanaf

60 minuten intake interview

Uitgebreide persoonlijke gezondheidscheck

Persoonlijk plan: PDF met gezondheids- en voedingsadviezen

3 x 30 minuten coachingssessies

Toegang tot informatie over voeding

Persoonlijk maaltijdplan voor één week

Simpele recepten

Wat kun je verwachten

1. Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor je persoonlijke coachingsprogramma via het registratieformulier. Je ontvangt een bevestiging en suggesties om een afspraak voor een intake te plannen. Mogelijk zal ik je vragen om aanvullende vragen te beantwoorden.

Ter voorbereiding van de intake ontvang je een intake-formulier. Dit formulier bestaat uit een aantal vragen en een voedingsdagboek van één week dat je moet invullen voor de intake plaats kan vinden. Op deze manier kan ik me optimaal voorbereiden op ons gesprek.

2. Intake

We starten elk programma met een uitgebreid intakegesprek. Afhankelijk van het programma duurt dit 30 of 60 minuten*. Tijdens deze intake zullen we elkaar leren kennen en ik zal je veel vragen stellen over je leven, je eetgewoonten, je doelstelling (en) en gezondheidsproblemen. Op basis van deze informatie, en de informatie van een uitgebreide gezondheidscontrole, zal ik uw persoonlijke plan uitwerken, boordevol aanbevelingen over hoe u kunt werken aan het verbeteren van uw gezondheid en het bereiken van de doelen die u hebt gesteld. U ontvangt het plan binnen 2/3 dagen per e-mail.

* De Gezondheidscheck: geen intakegesprek. De gezonde Veganist: interview van 30 minuten. Het 'Geen Dieet' plan en familiecoaching: interview van 60 minuten.

3. Vervolg

Na de intake ga je aan de slag met het advies van een persoonlijk voor je opgesteld plan. Afhankelijk van het programma en je behoeften, volgen er meerdere consulten via telefoon of Skype of kun je vragen stellen via e-mail.

In de vervolgconsulten bespreken we de voortgang en problemen die je tegenkomt. Ik zal je in deze gesprekken helpen met oplossingen en je motiveren om door te gaan. Afhankelijk van je voortgang zijn er mogelijk aanvullende consulten nodig.

Heb je een specifieke vraag over voeding, je persoonlijke eetgewoonten of Veganisme, maar wil je je (nog) niet binden aan een programma? Dan is het mogelijk om een Eenmalig consult aan te vragen.

De kosten voor een enkel consult van 30 minuten zijn € 45. Als je liever je vragen per e-mail stelt, ontvang je maximaal 5 antwoorden op je vragen over gezondheids- en voedingsonderwerpen.

* Alle prijzen zijn inclusief 21% btw in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving, tenzij anders vermeld. </ em>

Als je een specifiek programma of eenmalig consult hebt gekozen, ontvang je een factuur. Je hebt dan 14 dagen om het totale bedrag te betalen, vóór het begin van een programma, tenzij we tot een andere overeenkomst zijn gekomen. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om betaling in termijnen aan te vragen.

Betaling kan geschieden via een eenvoudige overschrijving. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de betaling is voltooid, afhankelijk van de procedure van de bank en het land waarin je woont.

Ik ben geen medische dokter en ik heb niet de bevoegdheid noch de kennis beslissingen te nemen over medicatie. Je moet altijd contact opnemen met je behandelend arts als je vragen hebt over je medicatie. Stop nooit met medicatie zonder overleg met je arts.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de gevolgen als je het tijdens de intake nalaat een eventuele medische achtergrond te vermelden of als je andere ernstige gezondheidsproblemen verzwijgt.

Ik werk hoofdzakelijk met cliënten die 'gezond' zijn en kampen met licht tot gemiddeld overgewicht en willen werken aan gewichtsverlies en het behalen van een gezond gewichtsverliesdoelen.

Als je serieuze gezondheidsproblemen en/of een speciaal dieet hebt, zoek dan bij voorkeur een arts en/of diëtist die verstand heeft van plantaardige voeding, zodat je het beste van beide werelden krijgt en meteen al je lichaam ondersteunt met een gezond dieet.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een intake gesprek, om te zien of ik je kan ondersteunen gezonde keuzes te maken. Indien noodzakelijk, kan ik met toestemming, overleggen met je (huis)arts.
Houdt er rekening mee dat ik helaas niet iedereen kan helpen.

Klaar om een gezonder leven te beginnen?

Maak vandaag nog een gratis afspraak en ontdek hoe ik je kan helpen!